Tania Pralea - Time Management Specialist

08 Ianuarie 2020 Timp de citire 3:00 minute

Se spune ca ziua buna se cunoaste de dimineata. Pentru unii, dimineata incepe pe la noua si jumatate, noua… hai, poate opt. In cazul Taniei Pralea, dimineata incepe la ora cinci, pentru ca este trainer – cu dublu sens!

Dis de dimineata, destinatia colegei noastre este sala de fitness la care lucreaza ca personal trainer, dupa care isi continua ziua la banca. Daca la sala Tania se ocupa cu antrenarea muschilor, la BT se ocupa cu antrenarea mintilor angajatilor, prin organizarea programelor de invatare si a cursurilor specifice pentru dezvoltarea profesionala si personala a echipei BT. 


Din 2017, Tania lucreaza cu sute de angajati, motiv pentru care trebuie sa fie atenta, organizata si gata sa se adapteze in orice situatie, dar lucrul acesta nu o sperie. Mai in gluma, mai in serios, ne spune ca meseria ei are doua setari: haosul si suspansul. Ghiciti ce? Le iubeste pe amandoua! Mai ales pentru ca:

„Cheia succesului e sa faci lucrurile in mod constant si sa nu te dai batut!”

 

Cu un job atat de dinamic, probabil nu te va surprinde faptul ca, dupa birou, se duce iar la sala de fitness. In unele cazuri, merge impreuna cu colegele de la BT, pentru ca isi doreste sa le motiveze sa adopte un stil de viata sanatos: „Orice iti pune sangele si corpul in miscare iti va aduce beneficii pe termen lung. Important e sa gasesti ceea ce-ti place, fie ca-i vorba de aerobic, dans sau ridicat greutati." Sportul o binedispune, iar clientele de la sala o incarca cu energie pozitiva. 

 

Pana acum, lucrurile sunt clare: Tania este o experta in time management. Colegii de la BT spun ca e o persoana puternica, hotarata si foarte, foarte descurcareata… cel putin, asta zic cei pe care nu-i antreneaza la sala. Cei pe care ii antreneaza si la fitness adauga pe lista inca ceva: „Tania Tortionara”. Dar doar pentru ca le testeaza limitele la sport! 💪

De altfel, Tania are si o latura sensibila, artistica. A terminat liceul de balet, iubeste trandafirii si prefera sa le ofere persoanelor dragi cadouri personalizate chiar de ea, pentru ca picteaza in timpul liber. 

Tania, iti multumim ca ne motivezi sa fim tot mai buni! Spunem, cu mana pe inima, ca faci parte din categoria celor care, pur si simplu, ne dau pe spate. 

 

Foto credit: Vlad Cupsa

Ți-a plăcut acest articol?
229
4

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.