Stefanel Udroiu - O poveste despre disciplina

27 Mai 2020 Timp de citire 4:00 minute

Indiferent de situatie, Stefanel Udroiu va da tot ce este mai bun din el pentru victorie, si asta mai ales pentru ca in joc se afla si alti oameni care depind de actiunile si deciziile sale. Cand spunem victorie, ne referim la solutionarea problemelor pentru care antreprenorii il contacteaza in fiecare zi, Stefanel fiind sef servicii IMM.

El este unul din #OameniidelaBanca pe care cuvantul „dificil” nu ii descurajeaza in nicio masura: „Daca pui chestia asta inainte - cat de greu va fi - cu siguranta reusita devine si ea din ce in ce mai grea. Legat de orice speta dificila pe care o intalnesc: nu ma gandesc ca nu pot s-o fac, ma gandesc ca trebuie s-o fac si trebuie sa gasesc o solutie!”

Mentalitatea puternica si refuzul de a se da batut ii erau caracteristice inca din tinerete, de pe vremea meciurilor intense de fotbal pe care le juca in adolescenta (la varsta de 17 ani debuta in Liga a II-a!). Astazi nu mai practica in acelasi stil acest sport, fiindca antreneaza o echipa de seniori din Liga a IV-a, din localitatea in care s-a nascut.

Inainte sa se indrepte catre domeniul bancar, Stefanel a lucrat timp de doi ani intr-o unitate militara standardizata la nivel NATO. Sport, servicii militare, banking – trei domenii in care nu toata lumea s-ar putea adapta cu usurinta! Cum a reusit Stefanel sa faca asta, atunci? Destul de simplu de raspuns: „Am privit fiecare job ca pe o provocare si am vrut sa-mi demonstrez ca pot”.

S-au implinit 6 ani de cand este la noi, timp care l-a ajutat sa-si faca o parere mai buna despre ce inseamna sa lucrezi in acest domeniu:

„Antreprenorul alege Banca Transilvania pentru ca ajunge intr-o adevarata comunitate! Imi place sa discut cu ei, sa dezvoltam impreuna solutii pe diverse teme. Asta ma ajuta si pe mine, pentru ca de la fiecare client in parte inveti extraordinar de multe lucruri, profesionale si poate chiar si personale, in anumite situatii”.

„Pot sa spun ca o zi in BT inseamna adrenalina in stare pura, lucru care ma face sa vibrez. Eu sunt un om care are nevoie tot timpul de antrenament, de situatii care sa necesite rezolvari rapide. Nicio zi nu seamana cu alta, de fiecare data sunt alte lucruri de facut. Pozitia pe care o am eu nu se rezuma la contactul telefonic, prin mail sau intalniri fata in fata cu clientii, ci necesita si coordonare. Munca cu oamenii este o provocare deoarece inseamna emotii: oamenii pot avea diverse stari de spirit, iar eu trebuie sa aduc un echilibru. Este un aspect la care eu tin foarte mult si cred ca Banca Transilvania m-a maturizat si m-a facut sa cresc enorm din punct de vedere profesional. Lucrez la cea mai mare si cea mai puternica banca din Romania, e o presiune constanta pentru mine, dar ceea ce fac ofera mediului economic o gura de oxigen. Recunosc, este o presiune, dar in acelasi timp este o mandrie!”

Cu mandrie il priveste si baietelul lui de 4 ani, Matei, care a invatat sa dea cu sutul in minge in acelasi timp in care a invatat sa mearga. Pentru ca si pe Vio, sotia lui, a cunoscut-o tot la un meci de fotbal, putem spune ca o iubire i-a adus alta iubire. „Energia copilului si caldura sotiei ma inveselesc tot timpul, familia e extrem de importanta pentru mine!” Serile de weekend in care el si Vio citesc, iar Matei picteaza, sunt cele mai bune modalitati de incarcare a bateriilor, alaturi de un meci grozav de fotbal.

Stefanel, ne bucuram ca faci parte din echipa BT si iti multumim ca esti unul din #OameniidelaBanca pe care ii apreciem si indragim! 

 

Foto credit: Vlad Cupsa

 

Ți-a plăcut acest articol?
96
1

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.