Sergiu Cimpean – o lectie de ZamBT

05 Septembrie 2019 Timp de citire 3:00 minute

Sergiu are 27 de ani si lucreaza in Banca Transilvania de 5 ani si jumatate. Desi liceul pe care l-a urmat in Baia Mare a fost cu specific de chimie si planul lui era sa devina medic, pe parcurs si-a dat seama ca nu ar fi tocmai alegerea potrivita pentru el.

De ce? Pentru ca de fapt iubea economia! Asadar, si-a urmat inima cand a venit momentul sa aleaga facultatea si a ajuns la Cluj la FSEGA.  Iar la BT a ajuns chiar dupa ce a terminat facultatea.


Inca de la primul interviu, atmosfera BT l-a cucerit. “A fost un interviu asa de fain! A fost ca si cand m-as fi intalnit cu niste prieteni.” Si uite asa, dupa cateva discutii, Sergiu a obtinut primul sau job si a intrat in familia BT.

La inceput i s-a parut putin dificil, deoarece nu stia ce fel de atitudine trebuie sa aiba fata de clienti. Avea totusi un as in maneca: experienta pe care a dobandit-o in anii de liceu, atunci cand facea parte dintr-o trupa de treatru - Trupa Masca.

Teatrul l-a ajutat sa se dezvolte ca om, ca stil de gandire, l-a invatat cum sa discute cu oamenii si cum sa-si gestioneze emotiile. Toate acestea i-au fost de folos in cele 9 luni petrecute la inceput la casierie si il ajuta in continuare si in interactiunile zilnice cu clientii.


Daca ar trebui sa-si descrie jobul in trei cuvinte, acestea ar fi:

  •  ZamBT - deoarece cu ele isi incepe Sergiu fiecare interactiune cu clientii

  •  Satisfactie – pentru ca i se pare grozav sa vada cum business-urile cresc sub ochii lui

  •  #EchipaBT – fiindca face parte dintr-un grup unit, in care se ajuta mereu reciproc, iar partea cea mai frumoasa este ca de fiecare data cand vindea cate un produs Aegon, in mailul catre colegi in care anunta vanzarea, Sergiu scria cate o poezie!

 


Faptul ca se poate baza oricand pe colegi este unul dinte lucrurile pe care Sergiu le iubeste la BT. Cea mai valoroasa lectie pe care a invatat-o de la seful lui este ca mereu se gaseste o solutie indiferent de problema. Nu exista “nu se poate”.

L-am intrebat pe Sergiu ce sfat ar da cuiva la inceput de drum in BT. “Sa zambeasca! Nu trebuie sa ai emotii. Oamenii de la BT sunt super!”

Sergiu, atitudinea ta ne incanta maxim si ne bucuram enorm ca esti parte din echipa BT!

 

Foto credit: Vlad Cupsa

Ți-a plăcut acest articol?
70
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.