Polosan Kinga Izabella: „Daca te implici si accepti provocarile, vin si rezultatele”

26 August 2022 Timp de citire 4:00 minute

Responsabilitate, curiozitate si implicare acestea sunt atributele de care ai nevoie pentru a ajunge la nivelul de implinire profesionala pe care l-a atins urmatoarea noastra protagonista din seria #OameniidelaBanca. Drumul colegei noastre Kinga Izabella Polosan, de la Sucursala Sibiu a Bancii Transilvania, a inceput in urma cu 12 ani cu un post de Ofiter Front Office. In 2019 a fost avansata pe o pozitie de Ofiter Back Office, iar de anul trecut, din iulie, colega noastra are rolul de Specialist Servicii Clienti-Mentor, o functie complexa, care necesita abilitati de comunicare, de invatare continua si de munca in echipa. Haideti sa o cunoastem mai bine pe Kinga Izabella. 💛

Colega noastra a descoperit in cei 12 ani pe care i-a petrecut la BT ca fara comunicare si perseverenta nu poti reusi in acest domeniu. Chiar daca acum experienta isi spune cuvantul, la inceput nu i-a fost usor sa se acomodeze cu toate implicatiile acestei profesii. „Bankingul este o meserie care se bazeaza foarte mult pe comunicare, invatare continua si atentie. La inceputul formarii mele nu ma dezlipeam de notitele pe care mi le luam observandu-mi colegii, in paralel cu aplicarea notiunilor teoretice pe care le aveam din facultate. A fost nevoie de perseverenta, rabdare si curiozitate sa ajung pana aici. Iar aceste sfaturi le transmit si colegilor pe care ii mentorez: sa fie intotdeauna deschisi la nou, sa aiba rabdare cu ei insisi si sa apeleze la notiunile teoretice.”

Generatiile de astazi sunt mult mai independente, indraznete si deschise la nou, considera colega noastra. Le place dinamica si dezvoltarea continua, sunt tineri intuitivi care invata foarte repede. „Satisfactiile pentru mine vin la final de saptamana cand un coleg pe care l-am mentorat imi spune ca a acumulat foarte multa informatie si a reusit sa puna in aplicare ceea ce a invatat. Inseamna ca isi doresc si reusesc sa faca față provocarilor.”

Colega noastra se simte la fel de implinita si din punct de vedere personal. Acasa o asteapta in fiecare zi doua fetițe, carora incearca sa le ofere cea mai buna educatie. Daca ar avea putere, ar investi mult mai mult decat se investeste astazi in educatia tuturor copiilor din Romania, precizeaza colega noastra. In weekenduri Izabella incearca sa viziteze impreuna cu familia ei cat mai multe locuri neexplorate. A descoperit ca ii place foarte mult muntele pentru linistea pe care i-o ofera si unde simte ca se poate conecta cu natura in toata maretia ei. „Concediile imi place sa le petrec in țară. Am descoperit ca avem atat de multe locuri minunate si mi-am propus sa mergem sa le vizitam de cate ori avem ocazia”, precizeaza Izabella. Printre alte pasiuni pe care le are se numara cititul, in acest moment fiind absorbita de cartea lui Gabor Mate, „Miniti imprastiate”. Ii place foarte mult muzica veche, de calitate, dar asculta uneori si muzica ambientala.

 

Draga noastra colega, de 12 ani ne demonstrezi ce inseamna responsabilitatea si implicarea si pentru asta iti suntem recunoscatori. 🙏 Iti multumim ca faci parte din #OameniidelaBanca si iti apreciem calitatile de mentor. 💛

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Daca ai putea sa fii o celebritate, ce celebritate ai fi?

„O personalitate pe care o admir foarte mult este Simona Halep pentru puterea de care da dovada. Mi-ar placea sa am un parcurs cum il are ea”.

 

Daca ai putea sa fii un animal, ce animal ai fi?

„As fi un caine pentru ca este loial si iti ofera iubire neconditionata”.

 

Daca ar fi sa ai orice superputere, care ar fi aceea?

„As vrea sa am puterea sa ofer sanatate tuturor. Sau cel putin o stare de bine tuturor oamenilor”.

Ți-a plăcut acest articol?
20
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.