Oana Mihai: „Îmi iau misiunea față de clienți foarte în serios”

01 Februarie 2023 Timp de citire 4:00 minute

Colega pe care vă invităm să o cunoașteți în rândurile următoare face parte din echipa #OameniidelaBancă din 2018 și este un excelent Specialist Servicii Clienți la Sucursala Botoșani. În plus, și-ar dori să se afle printre primii oameni care ajung pe Marte. 👽 Oana Mihai a fost atrasă de domeniul bancar pentru oportunitatea de a lucra cu oamenii și de a-i susține în toate demersurile bancare. „Mi se pare o misiune foarte importantă aceea de a-i ajuta pe oameni să înțeleagă sistemul bancar, inclusiv cel online și avantajele pe care le aduce. Îmi place că pot să le inspir calm și siguranță”.

Oana își amintește și astăzi emoția primei zile la birou când toate privirile colegilor ei erau îndreptate spre ea. A aflat mai târziu că erau priviri de susținere și încurajare, ceea ce a făcut procesul de adaptare mult mai ușor. Astăzi, echipa din care face parte vede în Oana o perfecționistă, o colegă plină de energie care nu se dă bătută niciodată. „Mi-a plăcut foarte mult colectivul și ideea de a ne ajuta reciproc în situațiile care necesită spirit de echipă. Am învățat să fiu răbdătoare, să nu mai acționez impulsiv, să înțeleg mai bine oamenii și nevoile lor. Consider că m-am dezvoltat și eu în același timp cu banca”.

1 Oana Mihai.png O zi obișnuită la birou poate fi tensionată, dar la finalul programului rămâi cu un sentiment plăcut, de mulțumire, că ai făcut tot ce s-a putut pentru a veni în sprijinul nevoilor clienților, povestește colega noastră. „Îmi doresc să evoluez în continuare în Banca Transilvania și nu aș schimba acest mediu. Eu zic că am făcut cea mai bună alegere în 2018 și familia m-a încurajat tot timpul în această decizie”.

În timpul liber, Oana ascultă multă muzică și se relaxează în natură, de câte ori are ocazia. Iubește plimbările și drumețiile în zona Vatra Dornei, Gura Humorului, sau în Cheile Bicazului. Seara, după orele de birou, este așteptată de soțul ei și de câinele lor Ares, un frumos exemplar din rasa Cane Corso, plin de iubire și afecțiune. 🥰 O zi de weekend ideală pentru Oana ar începe cu savurarea unei cafele bune în bucătărie, cu un prânz în mijlocul familiei pregătit de bunica ei și cu timp petrecut în grădină, plantând copaci și flori. Seara, nu ar refuza câteva episoade din serialul ei preferat: Blacklist. Dacă ar putea să se întoarcă în trecut, colega noastră și-ar dori să retrăiască anii copilăriei când singura responsabilitate era joaca. Sfatul învățat de la părinți, pe care și astăzi îl respectă cu aceeași seriozitate, este de a fi înțeleaptă în fiecare decizie pe care o are de luat. 2 Oana Mihai.png

Draga noastră Oana, cu siguranță ai făcut cea mai bună alegere când te-ai alăturat echipei #OameniidelaBancă și suntem bucuroși să te avem colegă. 🥰 Să îți păstrezi în continuare energia și dorința de a învăța în fiecare zi ceva nou.👏


BT EXTRA – întrebări extra pentru #OameniidelaBancă!

Ce ai face dacă ai putea călători în viitor?

„Mi-ar plăcea să fiu printre primii oameni care ajung pe Marte”.

Ai o culoare preferată?

„Îmi place culoare verde pentru sentimentul de prospețime și de viață”.

Dacă ai putea fi un animal, ce animal ai fi?

„Aș fi un câine pentru că e cel mai bun prieten al omului și e capabil de foarte multă dragoste”.

Ți-a plăcut acest articol?
34

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.