Mihai Diaconu: „Prețuiesc fiecare an de experiență în BT”

07 Decembrie 2022 Timp de citire 4:00 minute

Colegul pe care urmează să îl cunoașteți din seria #OameniidelaBancă s-a alăturat echipei noastre în anul 2008, într-o zi călduroasă de marți. Sau cel puțin așa și-o amintește el prin prisma emoțiilor pe care le avea atunci. 🥰 După o experiență profesională acumulată în domenii pe cât de diverse, pe atât de provocatoare, Mihai Diaconu a intrat în familia BT pe o poziție de consilier IMM-uri, iar astăzi are rolul de Manager Relații Clienți micro-business în Sucursala Piatra Neamț.

Mihai își descrie parcursul în BT ca fiind foarte provocator, mai ales în anii de început când se temea că volumul mare de informații îl va copleși. 15 ani mai târziu mărturisește că s-a adaptat surprinzător de bine, iar experiența acumulată o prețuiește din plin. „Deși am prins și perioada crizei din 2009 când am trecut prin multe adaptări, neștiind care era direcția băncii, nu regret nicio clipă alegerea făcută chiar dacă în liceu planul meu de viață era să urmez o carieră de polițist. Mai târziu, mi-a plăcut tot mai mult ideea de a lucra într-o bancă și mi se părea că „erai cineva” dacă lucrezi în acest domeniu”.

Mihai Diaconu 1.jpg

Cu cât a trecut timpul, colegul nostru s-a adaptat de fiecare dată noilor produse și servicii apărute în portofoliul BT și a încercat să înțeleagă tot mai bine nevoile clienților. Experiența și-a spus cuvântul, iar împlinirile nu s-au lăsat foarte mult așteptate. Astăzi, Mihai vine cu plăcere la birou și apreciază de fiecare dată feedback-ul pozitiv pe care îl primește din partea clienților. Printre colegi, Mihai e recunoscut pentru răbdarea lui și pentru disponibilitatea de a-și ajuta necondiționat atât colegii din Sucursală, cât și pe cei din agenții, atunci când este cazul.

Mihai a încercat și a reușit cu succes până acum să separe viața profesională de cea personală, cu atât mai mult cu cât acasă îl așteaptă două fetițe de 4 și 12 ani. De curând și-a descoperit pasiunea de a colecționa monede și bancnote vechi, fără a renunța definitiv la hobby-ul pe care l-a avut încă din adolescență: jocul de șah.♟️ „Încerc să o învăț și pe fiica mea cea mare să joace șah, dar nu pare foarte pasionată deocamdată. Pasiunile ei sunt designul și amenajările interioare și cred că în direcția aceea preferă să își manifeste talentul”, precizează Mihai. Când are ocazia, colegul nostru nu refuză o plimbare cu bicicleta pe dealurile unde a copilărit, în apropiere de Văratec, acolo unde îi place să meargă cu familia la sfârșit de săptămână și unde cerul are cele mai frumoase nuanțe de albastru din lume, de altfel culoarea preferată a lui Mihai.

Mihai Diaconu 2.jpg

Dragul nostru Mihai, îți mulțumim că de 15 ani faci parte din echipa #OameniidelaBancă. 👏 Ne bucurăm să avem printre noi un coleg cu atât de multă răbdare, cu pasiune pentru banking și un colecționar atât de devotat cum ești tu. 🥰BT EXTRA – întrebări extra pentru #OameniidelaBancă!

Ce ai face dacă ai avea putere politică?

„Aș investi în educație și aș oferi copiilor noștri șansa la o educație mai bună în școli și grădinițe”.

Care este cea mai importantă lecție învățată de la părinți?

„Să fii mereu corect și cinstit pentru că vei avea numai de câștigat”.

Ce ai face dacă ai putea călători în trecut?

„Cu siguranță m-aș întoarce la anii copilăriei să mă mai bucur de o vacanță fără griji. Eu am crescut în mediul rural și nu erau tentațiile de acum. Am avut o copilărie frumoasă și simplă pe dealuri, ca a lui Creangă”.

Ți-a plăcut acest articol?
28

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.