Iuliana Mocanu: “Incerc sa fiu mai buna decat ieri, dar sa las loc si pentru maine!”

17 Iulie 2019 Timp de citire 3:00 minute

Astazi o cunoastem pe Iuliana Mocanu, care de 2 ani este unul dintre #OameniidelaBanca. Aventura ei in banca a inceput inca de cand era pe bancile facultatii, din anul 2 mai exact, cand a aplicat pentru un internship la BT. Putem spune ca a fost iubire la prima vedere si s-a convins inca din prima zi ca Banca Transilvania este intr-adevar despre oameni. Sentimentul a fost reciproc, asa ca dupa doar patru saptamani a fost angajata.

Acum, Iuliana este specialist servicii clienti si spune cu mana pe inima ca nu se plictiseste deloc, pentru ca „nicio zi nu e normala”. “De ce? Pentru ca ma ocup de aproape orice, de la carduri, depozite, extrase de cont, pana la depuneri si asigurari.” Motivul pentru care a ales Banca Transilvania este chiar sefa ei de agentie, Raluca, “un om fain care mereu te impinge sa fii mai bun si mai curios”. Prietenia lor merge dincolo de birou, motiv pentru care Raluca a indrumat-o pana si in scrierea lucrarii de licenta.

Chiar daca se trezeste greu dimineata, nefiind neaparat o persoana matinala, merge mereu la birou cu zambetul pe buze pentru ca ii place foarte mult ceea ce face. “Nu simt nicio constrangere la locul de munca. Ne consultam mereu intre noi, toata lumea te ajuta si la orice nivel as bate la usa, sunt intotdeauna bine primita. Chiar simt ca suntem implicati trup si suflet.“

Sportul a fost mereu o mare iubire de-a ei, practicand volei de performanta, nu mai putin de 15 ani. In clasa a X-a a venit din Mures la Cluj sa joace la echipa de volei feminin a Universitatii. Pe langa asta, Iuliana a fost de mica si o mare fana a numerelor. In final, a ales matematica si astfel a ajuns sa lucreze la noi (si ce mult ne bucuram). Totusi, pasiunea ei pentru sport a ramas vie. Acum este o fana inraita a echipei de baschet U-BT, dar si a echipei de fotbal „U”, fiind mereu prezenta in galerie, la meciuri.

Isi descrie jobul ca fiind o provocare, in care ti se acorda multa responsabiltate, dar in care daca iubesti ceea ce faci, poti sa te si distrezi. “Incerc sa fiu mai buna decat ieri, dar sa las loc si pentru maine“, povesteste ea cu zambetul pe buze. In viitor, nu se vede lucrand altundeva si spera ca povestea ei sa isi lase amprenta in Banca Transilvania.

Cu toate astea, reuseste sa se imparta usor intre viata profesionala si cea personala. Ca dovada, tocmai a avut loc nunta ei cu Gabriel, pe care l-a cunoscut in timp ce isi facea cumparaturile. Doar cateva schimburi de priviri printre rafturi au fost de ajuns sa isi dea amandoi seama ca e dragoste la prima vedere. Dupa trei ani, Iuliana spune ca intalnirea lui Gabriel este “cel mai frumos lucru care i s-a intamplat“. 

Pe noi, Iuliana ne-a fermecat cu entuziasmul ei si suntem super mandri ca este unul dintre #OameniidelaBanca.

Iuliana, iti dorim casa de piatra si cat mai multe zile “anormale” la birou, asa cum iti plac! 

Foto credit: Vlad Cupsa

Ți-a plăcut acest articol?
30
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.