Ionuț Militaru: „La BT am avut șansa să învăț de la cei mai buni”

24 Februarie 2023 Timp de citire 4:00 minute

Pe următorul nostru coleg din seria #OameniidelaBancă îl caracterizează carisma, privirea de om bun și dorința de a avea răspunsuri pentru orice întrebări. Înainte de a se dedica domeniului bancar, Ionuț Militaru a lucrat timp de patru ani în turism, timp în care a reușit să viziteze câteva dintre cele mai frumoase locuri din lume și să câștige alături de echipa agenției de turism în care lucra un campionat de vânzări. 🏆 Din august 2020 își folosește toată experiența acumulată în relația cu clienții săi, în calitate de Manager Relații Clienți în Agenția Victoria din București și suntem mai mult decât bucuroși să îl avem în echipă.

Dorința de schimbare a venit în cazul lui Ionuț în timpul pandemiei când, la recomandarea unui actual coleg s-a gândit să se prezinte la un interviu la Banca Transilvania. „Ideea de a mă angaja la BT a apărut în peisaj prin intermediul unui actual coleg care vindea carduri de cumpărături și căruia i-am scris cu privire la o posibilă angajare la BT. M-a recomandat și am venit la interviu cu destul de multă teamă. Nu știam foarte multe despre ce înseamnă să lucrezi într-o bancă, venind cu un background în turism, dar experiența în vânzări m-a ajutat extrem de mult”. 2 Mihai Militaru.jpg Colegul nostru își amintește și astăzi primele săptămâni în bancă unde colegii cu vechime i-au oferit toată susținerea de care avea nevoie. La început era văzut foarte retras și concentrat pe ceea ce trebuia să învețe, dar pe parcurs și-au dat seama și colegii că Ionuț era de fapt o persoană foarte sociabilă. „Cu colegii mei sunt prieten și ne completăm foarte bine între noi. Suntem sinceri, facem glume unii cu alții. Odată cu target-ul intervin și anumite presiuni, dar prin felul nostru de a fi facem în așa fel încât să atenuăm foarte mult din stres”.

Dincolo de orele de birou, timpul e foarte limitat, cu atât mai mult acum cu cât Ionuț și soția lui au un copilaș de un an și patru luni. Cel mai mult dintre toate îi place să călătorească, iar dacă ar câștiga un premiu la loto ar ști mai bine ca oricine ce să facă cu banii. „Nu aș sta deloc pe gânduri și aș pleca instant. M-aș urca în primul avion cu destinația Frankfurt sau în orice aeroport de legătură și aș pleca în Bali sau spre orice altă destinație exotică de pe acest Glob”. Cele mai frumoase weekenduri pentru Ionuț sunt cele petrecute în familie, zile în care încearcă să acopere toate solicitările venite din partea celor apropiați. Iar dacă printre aceste activități strecoară și un meci de fotbal pe stadion, atunci chiar a avut parte de cea mai reușită zi. 🥰 Militaru 1.png

Dragul nostru Ionuț, suntem bucuroși că faci parte din echipa #OameniidelaBancă și îți admirăm perseverența și capacitatea de adaptare. 💛 Sperăm să găsești cât mai multe satisfacții în călătoria ta în această viață și să îți păstrezi mereu vibe-ul pozitiv. 🙌


BT EXTRA – întrebări extra pentru #OameniidelaBancă!

Care ar fi cea mai importantă lecție învățată de la părinți?

„Să fiu un om bun cu oricine. Să nu ajung să îi fac pe alții să sufere”.

Ce ai face dacă ai putea fi lider de partid politic?

„Aș insista mai mult pe domeniul educației. E greu să educi un adult la 20 de ani și atunci ar fi indicat ca fiecare copil să primească educația necesară la timpul potrivit. Dacă tinerii sunt educați la timp, putem avea reușite ca țară pe toate planurile”.

Ce îți place cel mai mult în București?

„Îmi place diversitatea și faptul că ai multiple posibilități. Cred că am fost născut să trăiesc într-un oraș mare”.

Ți-a plăcut acest articol?
7

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.