Crina Tudurache: "Timp de 17 ani, în continuă evoluție la BT"

18 Noiembrie 2022 Timp de citire 4:00 minute

Protagonista de astăzi din seria #OameniidelaBancă a ajuns la BT în urmă cu 17 ani printr-o conjunctură foarte favorabilă, prezentându-se la interviul pentru o poziție de Analist Credite Retail în locul unui prieten pe care îl însoțea la acel interviu. Ziua a fost de bun augur și a dus la angajarea colegei noastre care astăzi conduce Agenția Galleria Piatra Neamț Mall ca șefă de agenție. Haideți să o cunoaștem mai bine pe Crina Tudurache, o colegă al cărei calm este greu de egalat și a cărei evoluție nu se oprește nici astăzi.

Din 2005, timpul a trecut foarte repede consideră colega noastră. În Banca Transilvania și-a creat cele mai frumoase amintiri și a crescut profesional cu fiecare nou rol pe care l-a avut. „Când eram analist credite era o perioadă când toată lumea solicita credit și aveam foarte multe asemenea solicitări. Veneam dimineața și plecam seara, dar nu simțeam oboseala. Probabil se datora faptului că îmi plăcea ceea ce fac. Și în continuare simt la fel”.

1Crina tudurache.png

Cele mai mari împliniri profesionale pe care le are Crina astăzi sunt legate de rezultatele agenției și de modul în care echipa ei a reușit să crească portofoliul de clienți și să își atingă obiectivele într-un domeniu care „are de toate”. În ultima perioadă, fiecare zi e o provocare precizează colega noastră, dar alături de echipa ei încearcă să găsească soluții pentru nevoile fiecărui client. Ca un Berbec veritabil, Crina se declară foarte încăpățânată, defect și totodată calitate care de-a lungul timpului a ajutat-o să nu se plafoneze.

„Când nu îmi exprim încăpățânarea, sunt o persoană foarte calmă și greu ar putea cineva să mă scoată din starea mea. Îmi place să îmi ajut colegii nu din obligație, ci din dorința de a mă implica în tot ce înseamnă o problemă, fie că e profesională sau personală. Doar așa putem crea un mediu optim pentru a crește ca agenție și ca persoane. Toate acestea încercăm să le completăm și cu câte o ieșire la un „Cico”, atunci când ne permite timpul în afara programului”.

Crina Tudurache.png

Pe parcursul anilor, colega noastră a găsit acel echilibru între profesie și viața de familie și nu pierde nicio ocazie de a-și petrece timpul în cele mai frumoase moduri, fie că vorbim de o sesiune de shopping cu băiatul ei sau de o seară în bucătărie pregătind cele mai gustoase prăjituri. „În ultima perioadă am descoperit că îmi ies foarte bune clătitele cu brânză la cuptor. Dar indiferent ce facem, important este să ne bucurăm de timpul petrecut împreună”, precizează Crina. Colega noastră se declară o mare iubitoare de cafea și nu ar refuza niciodată o cafea bună savurată în fața unei cărți. Recent a citit „Cântec de leagăn de la Auschwitz”, de Mario Escobar, o carte cu tematică emoționantă, care a făcut-o să înțeleagă mai bine realitățile dure ale altor generații.


Draga noastră colegă, îți mulțumim că de 17 ani faci parte din echipa #OameniidelaBancă. 💛 Suntem bucuroși că printr-o întâmplare fericită ai ajuns la noi și abia așteptăm să ne întâlnim la un „Cico” bun și răcoritor. 🥰BT EXTRA – întrebari extra pentru #OameniidelaBancă!

Ai o celebritate pe care o admiri?

„Îl admir pe actorul Keanu Reeves pentru faptul că nu a uitat de unde a plecat, dar și pentru că se implică în diferite acte de caritate. Mi se pare foarte modest față de alte vedete”.

Care ar fi cea mai importantă lecție învățată de la părinți?

„Am învățat de la părinți că dragostea de părinte e necondiționată”.

Dacă ai putea fi un animal, ce animal ai fi?

„Îmi plac foarte mult caii. În văd ca pe niște animale inteligente și sensibile. Sunt blânzi, curajoși, dar uneori și încăpățânați. Mă regăsesc în temperamentul lor”.

Ți-a plăcut acest articol?
10

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.