Andreea Beatrice Mindirigiu: Despre schimbare si evolutie in banking

10 August 2022 Timp de citire 4:00 minute

Beatrice Mindirigiu este Ofiter Back-Office la Sucursala Vaslui si unul dintre #OameniidelaBanca alaturi de care vom povesti cum cele mai neasteptate contexte reusesc sa contureze povestile cele mai frumoase.

Beatrice a intrat in domeniul bancar in urma cu mai multi ani. Inainte sa faca parte din echipa Bancii Transilvania, activitatea sa zilnica era inconjurata de flori, la una dintre florariile din oras:„Intr-o zi, cand ma aflam la lucru, am primit vizita unei doamne, manager la acea vreme la BT. Mi-a propus sa ma angajez in banca, insa eu am fost destul de reticenta. Nu ma vedeam sa lucrez intr-o banca, eram foarte tanara si, totodata, si emotionata. Nu stiam de unde sa incep, dar am facut pana la urma primul pas. Mi-am depus CV-ul, am fost la interviu si, la o saptamana distanta, mi s-a spus ca sunt angajata. Am inceput pe Casierie, totul era nou pentru mine, dar am avut sustinerea echipei si am promovat intr-un timp foarte scurt. M-au ajutat foarte mult si cursurile la care am participat la acea vreme. Am prins cursul de ABC si in cadrul sau mi-au fost clarificate intrebarile, deloc putine, pe care le aveam atunci”.

Fiecare inceput vine cu incertitudinile sale, insa Beatrice si-a format propriul proces prin care sa transforme nesiguranta in informatii valoroase. A fost curioasa, a pus intrebari si a absorbit cat mai mult din raspunsurile pe care le-a primit. Chiar daca fluxul mare de clienti si procedurile ce abia se puneau la cale ar fi putut pune in dificultate o tanara persoana aflata la inceputul carierei sale, Beatrice a transformat fiecare provocare intr-un prilej de dezvoltare personala si profesionala. Insa cum se intampla lucrurile astazi pentru ea?

„Astazi, o zi normala la birou este, in general, o zi aglomerata. Chiar daca sunt Ofiter Back-Office, biroul meu este plasat tot pe langa clienti, iar ei raman in continuare prioritatea noastra. Ei sunt cei mai importanti si trebuie deserviti cu prioritate si fiecare dintre noi isi indreapta eforturile spre a-i ajuta.”

In ceea ce priveste lectiile invatate la BT, Beatrice spune ca: „atunci cand iti doresti ceva cu adevarat si esti ambitios, vor aparea si rezultatele. Am invatat si ca procesul de invatare nu se opreste, asa cum nici lucrurile din jurul nostru nu se opresc din a evolua. Trebuie sa fii pregatit pentru orice schimbare.”

Cand programul de la banca se incheie, Beatrice asteapta cu nerabdare sa ajunga acasa la familia ei. Iubeste sa petreaca timp alaturi de copiii sai, alaturi de care ar pleca oricand intr-o drumetie montana, unde singurul zgomot pe care l-ar auzi ar fi freamatul copacilor. De asemenea, in timpul liber, Beatrice iubeste sa urmareasca seriale, preferatele sale fiind cele politiste, care implica si activitatea de detectiv. O pasiune draga sufletului sau, dar careia nu i-a mai dedicat timpul cuvenit in ultima vreme, este desenatul. Este metoda sa preferata de deconectare din rutina si, in acelasi timp, de reconectare la propria persoana.

 

Draga Beatrice, ne bucuram sa te privim cum evoluezi in fiecare zi si cum transformi dedicarea in rezultate demne de admirat. Suntem mandri ca esti unul dintre #OameniidelaBanca! 💛

 

BT Extra – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Daca ai putea desena orice te fascineaza, ce ai alege sa desenezi?

„Iubesc sa desenez cerul, in apus de soare, sa surprind caldura cu care vine acest moment si starea de liniste pe care mi-o ofera. Asta ma fascineaza, cu atat mai mult cu cat locuiesc intr-o zona in care apusul de soare este absolut minunat.”

 

Cum ai descrie in 3 cuvinte vacanta perfecta?

„Munte, distractie si muzica.”

 

Daca ai putea avea orice superputere, ce ai alege sa dobandesti?

„As alege sa adaug cate o doza sanatoasa de optimism in fiecare dintre noi.”

 

Photo credit: Oana Curelaru

Ți-a plăcut acest articol?
4
2

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, afli aici cum.