Andra Tiron: "Bucuria din ochii clientilor e nepretuita"

27 Iulie 2022 Timp de citire 4:00 minute

Protagonista de astazi din seria #OameniidelaBanca lucreaza in domeniul bancar de la varsta de 23 de ani, imediat dupa terminarea facultatii. Andra Tiron si-a inceput cariera pe o pozitie de Front Office la o alta banca, insa dorinta de evolutie a motivat-o sa isi depuna CV-ul la BT. Primul sau job la BT a fost in sucursala Victoria din Bucuresti, in 2014, pe parte de retail. Dupa doi ani a incercat sa faca urmatorul pas spre IMM-uri, in aceeasi perioada in care incepea sa prinda radacini proiectul BT Mic: „Destinul a facut sa ma intalnesc cu oamenii din BT Mic care implementau deja proiectul in tara si in Bucuresti si care cautau colegi noi. Asa am ajuns in BT Mic”. Haideti sa o cunoastem mai bine pe colega noastra Andra Tiron. 💛

In prezent Andra coordoneaza departamentul Suport Business din cadrul BT Mic, un departament de vanzare care are in responsabilitate multe proiecte. Unul dintre canalale principale ale departamentului este chatbot-ul Raul care usureaza foarte mult munca in departament, iar clientului ii pune la dispozitie timp pe care il poate folosi in alte scopuri: „Cel putin in Bucuresti totul este time consuming si cu atat mai mult e minunat sa nu mai stai o ora in trafic cand poti sa rezolvi multe online, prin videocall”.

Sunt zile in saptamana in care nici nu simti cum trece timpul, precizeaza colega noastra. „Noi suntem cel mai nou departament al BT Mic si cam tot ce intra nou in BT Mic e testat de noi in relatia cu clientii; si asa ne dam seama ce merge si ce necesita modificari. Asta ne place mult, pentru ca putem schimba lucrurile in mai bine. Oamenii care o cunosc pe Andra stiu cat de implicata este in relatia cu clientii si cat de mult incearca sa gaseasca solutii pentru ei. Andra este acea persoana care daca i se inchide o usa, intra pe fereastra. 🤫

Daca in perioada in care lucra la Banca Transilvania vedea mereu fericirea in ochii clientilor ei, mai ales cand beneficiau de programul Prima Casa, acum cand se ocupa de microfinantare si lucreaza cu antreprenori, intervin alte tipuri de nevoi. Cel mai satisfacator este atunci cand esti martor la dezvoltarea lor. „Sau mai sunt clientii cu afaceri mici si foarte mici, in cazul carora le vezi bucuria in ochi cand reusesc sa faca o investitie noua in business, sa mai deschida un magazin, de exemplu. Acolo e toata munca lor, a familiei, si fiecare se bucura sincer de fiecare pas inainte pe care reusesc sa il faca.” 

Cand era in liceu, Andra juca volei si se gandeste de ani buni sa gaseasca o echipa de amatori pentru a-si continua pasiunea. Pana atunci insa, in fiecare seara dupa ce adoarme fetita ei, are acel „guilty pleasure” de a sta cu ea insasi si cu Netflix. „Din pandemie a devenit cel mai bun prieten al meu”, precizeaza colega noastra☺️.

Primul lucru pe care Andra il face cand ajunge acasa este sa isi ia copilul in brate. Se hraneste din imbratisarea calda a copilului ei de trei ani si isi intra in rolul de mamica iubitoare. Inainte de a avea copilasul, Andra a vazut toata Europa si si-ar dori sa ajunga cu familia ei si in locuri mult mai indepartate. Ii place la fel de mult marea si muntele si o impresioneaza orasele incarcate de istorie. Inainte de pandemie a facut un tur al Romaniei si cunoaste destul de bine Moldova, mai ales ca Iasi este orasul ei de suflet.

 

Draga noastra colega, suntem extrem de bucurosi sa te avem printre #OameniidelaBanca si sa stim ca ne putem baza pe tine in orice situatie. 💛 

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Care este cea mai importanta lectie invatata de la parintii tai?

 „Am invatat sa respect omul de langa mine si sa ma pun in locul lui inainte de a lua o decizie.  Desi, ca persoana, sunt o fire impulsiva, nu iau decizii impulsive.

 

Ce ai face cu banii daca ai catiga la loto?

 „Mi-as lua un an sabatic, as cumpara o rulota si as pleca in “lumea larga” cu familia”.

 

Cum arata o zi perfecta de weekend pentru tine?

 „In cazul in care mi-as dedica o zi de weekend doar pentru mine, as incepe ziua cu o cafea buna si as continua-o cu o sesiune de vorbit la telefon cu mama si sora mea pentru a recupera din timpul petrecut departe de ele.”

 

Photo credit: Vlad Pahontu

Ți-a plăcut acest articol?

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.