Alina Gheorghinete: De 14 ani, cu aceeasi sinceritate

03 Iunie 2022 Timp de citire 4:00 minute

In urma cu 14 ani, Alina Gheorghinete a intrat in echipa noastra dintr-o dorinta pe care o avea cu mult timp inainte. Inca din vremea studentiei isi spunea ca daca va ajunge sa lucreze vreodata intr-o banca, o va face cu zambetul pe buze si va veni mereu in ajutorul clientului. Astazi, Alina se numara printre #OameniidelaBanca mereu veseli si optimisti. Iar  starea ei de spirit pozitiva o transmite fiecarei persoane care intra in banca: „Sunt clienti care vin la noi pentru ca ne cunosc deja de cativa ani si au incredere in ce le spunem. Niciodata nu voi face ceva doar pentru realizarea mea personala si cred ca aceasta sinceritate o simt si clientii mei.”

Parcursul Alinei la BT a inceput in Bucuresti, la Sucursala Obor, iar dupa un an si jumatate a continuat  in Alexandria pe pozitia de Front Office. Astazi este Specialist Servicii Clienti: „La acel moment agentiile erau destul de aglomerate si Sucursala Alexandria era la fel de aglomerata ca in Bucuresti. Ca volum de munca nimic nu se schimbase fata de Bucuresti, insa cu timpul echipa a facut diferenta.”

Colega noastra marturiseste ca cei 14 ani nu au fost deloc apasatori pentru ca a avut mereu alaturi un colectiv de prieteni, nu colegi. Si ce poate fi mai prietenesc decat gestul de a fi asteptat cu o cafea calda la birou in fiecare dimineata. Alina a prins vremurile cand se pleca mult mai tarziu din banca decat se pleaca astazi, insa intotdeauna a gasit sprijin in echipa ei pentru a face fata provocarilor. Tot in echipa, inaintea inceperii programului cu publicul, Alina si echipa ei participa la concursuri de la radio si, in mod deloc surprinzator, echipa castiga de fiecare data. 🏆

„Chiar daca am 14 ani de experienta in spate, consider ca tot timpul am ceva de invatat. Am evoluat foarte frumos pe partea de front office si sunt constienta ca fiind in prima linie, de noi depinde foarte multe lucruri. Acum am inceput sa ne ocupam si de partea de creditare. Consider ca stiu multe din operatiunile care se intampla intr-o banca, dar sistemul se actualizeaza tot timpul si mereu trebuie sa fii la zi cu ultimele noutati.”

Alina doarme noaptea linistita pentru ca stie ca a facut totul pentru clientii ei. Nu ii place ideea de a face ceva fortat doar din dorinta de a vinde un anumit produs. Este un om pentru care nu exista nu pot si chiar daca echipa are zile mai putin bune, Alina reuseste sa o ridice din orice situatie.

Acasa, Alina are doua fetite, de 8 si 12 ani si se bazeaza pe sinceritatea lor atunci cand pregateste bunatati in bucatarie. De fiecare data trece proba fara nicio emotie. 🥰 Concediile ii place sa le petreaca de obicei la mare, în Bulgaria sau in Grecia, dar dedica de fiecare data o saptamana de concediu si muntelui. Dar sa nu uitam de un alt membru important al familiei Alinei, un catel din rasa Bichon pe care il considera „baietelul” ei si pe care a reusit sa il salveze dupa un accident, chiar cu pretul a patru zile din concediu.

 

Draga noastra colega, esti un om cu suflet mare si cu multa tenacitate si ne bucuram sa te avem in echipa #OameniidelaBanca. 💛

 

BT EXTRA – intrebari extra pentru #OameniidelaBanca!

Care este cea mai importanta lectie pe care ai invatat-o de la parinti?

„Parintii m-au invatat ca trebuie sa fii intotdeauna corect cu cel de langa tine, iar daca un om este la randul lui corect cu mine, voi merge cu el pana in panzele albe”.

 

Ce ai face cu banii daca ai castiga la loto?

„Daca as castiga la loto, mi-ar placea sa urmez niste cursuri de patiserie sau de gatit si sa experimentez cat mai multe feluri de mancare in diverse locuri din lume”. 

 

Cum arata o zi perfecta de weekend pentru tine?

„O zi perfecta de weekend ar fi sa reusesc sa dorm pana la ora 10:00, apoi sa imi iau familia si sa mergem la plimbare in Bucuresti. As merge in parcul Herastrau, apoi am merge sa luam masa undeva si astfel sa iesim din rutina unei zile obisnuite”.

 

Photo credit: Cornel Burcea

 

Ți-a plăcut acest articol?
20
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.