“Salut, Romania! Inca mai platesti cash in 2018?” – cea mai noua campanie BT Pay, marca Visa si Banca Transilvania

13 Martie 2018 Timp de citire 2:00 minute

“Salut, Romania! Inca mai platesti cash in 2018? Ei, bine, poate ai lucruri mai bune de facut cu timpul tau” este mesajul-cheie al celei mai noi campanii Visa & Banca Transilvania prin care sunt incurajate platile contactless cu BT Pay.

 

Ineditul spotului video care face parte din campanie este voice over-ul unui actor american celebru, care se adreseaza romanilor cu indemnul de a invata sa castige timp pentru lucrurile care conteaza cel mai mult in viata, iar una dintre solutii este plata contactless. In reclama apar persoane cunoscute, precum Mihai Dobrovolschi – Guerrilla; Catalin Stefanescu – TVR si Dragos Bucurenci, dar si Zanul BT si persoane „obisnuite”, iar toate fac lip sync pe mesajul actorului american. Decor angelic, mesaj emotional, un indemn de a gestiona lucrurile asa incat sa avem timp pentru toate.

 

Cand platesti cash, pierzi timp: faci calcule, numeri banii, primesti rest, pe care il asezi frumusel in portofel sau in buzunar. Platesti contactless cat ai spune … piiiing, cu unul dintre produsele din colectia de accesorii BT Pay, care cuprinde stickerul, bratara, ceasul contactless si aplicatia BT Pay. Toate alaturi de cardurile contactless. Pentru ca ne-am gandit impreuna cu Visa sa-ti oferim o experienta noua la shopping. Si pentru ca e cool sa platesti contactless.

 

Conceptul creativ a fost realizat in colaborare cu Main Stage | The Agency si cu Casa de productie Multi Media Est. Regizorul este Radu Muntean, iar filmarile au avut loc in Bucuresti. 

 

Te-am facut curios? Poti viziona spotul aici:

 

 

Multumim tuturor celor care si-au dedicat timpul, stiind ca timpul este unul din cele mai importante lucruri: partenerul Visa, personajele din filmare, echipa direct implicata si clientilor care aleg BT Pay.

Ți-a plăcut acest articol?
13
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.