Platforma BT Tichet acum e on!

22 Iunie 2020 Timp de citire 3:00 minute

 

Cand vine vorba despre angajatii vostri, primul gand care ne trece prin minte este cum sa le facem viata mai usoara si lor, si voua, antreprenorilor care ne trec pragul. Tocmai din acest motiv a luat nastere BT Tichet, platforma de gestionare a cardurilor de masa BT, care scuteste pe toata lumea de drumurile pana la banca. 

Don’t get us wrong! Ne place sa va avem ca vizitatori, dar ne-am gandit ca poate e mai bine asa, sa pastram o relatie la distanta, care vine cu aceleasi avantaje de care te poti bucura direct de la tine de acasa.

Dar totusi, ce poti face cu BT Tichet? 🤔

 

  • Comanzi online emiterea de carduri de masa pentru angajatii tai, cu livrarea la sediile lor, prin curier. Practic, daca ai un angajat nou, tot ce trebuie sa faci este sa intri in platforma, click-click-click si gata treaba! Acum noul tau salariat va primi cardul in no time, fara telefoane sau vizite la banca.
  • Soliciti reemiterea cardurilor de masa sau a codurilor de activare/PIN. Unul dintre colegii tai si-a pierdut cardul de masa BT sau si-a uitat PIN-ul? Nici o problema! Chiar nici o grija... deoarece prin aplicatia web poti cere reemiterea cardului sau a PIN-ul in mai putin de cateva secunde.
  • Accesezi facturile pentru viramentele de tichete efectuate pe cardurile de masa. Daca iar se intreaba contabila ta unde sunt facturile pentru viramente, de acum ii poti da o veste buna! Le-am pus noi pe toate in BT Tichet ca sa le gaseasca mai usor si sa le acceseze fara prea mari batai de cap.

Iar acestea sunt doar cateva dintre operatiunile pe care le poti face rapid din platforma. Da, chiar asa. Mai avem! 

In plus, utilizarea platformei e complet gratuita. Yep! Ai citit bine, vorbim despre zero costuri, adica nici un comision, nici o taxa in plus, nimic-nimic. Sounds awesome, right? 😉

Cam asa si este, iar daca vrei sa iti faci viata mai usoara cat de repede posibil, tot ce trebuie sa faci este sa:

🔸 semnezi un act aditional – daca deja oferi angajatilor tai cardul de masa BT

🔸 semnezi o conventie –pentru emiterea cardurilor de masa BT, in cazul in care pana in acest moment nu lucrezi cu noi. 

Vezi, cand vine vorba despre cardurile de masa totul e simplu, usor si cu o multime de beneficii pentru tine si angajatii tai. Exact cum ar trebui sa fie!

Editor: Mihaela Ban, Ofiter Marketing si Comunicare, Banca Transilvania

Ți-a plăcut acest articol?
36
5

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.