Inspiratie pentru antreprenorii la inceput de drum

04 Iulie 2016 Timp de citire 2:00 minute

Am dat startul, impreuna cu echipa start-up.ro, unui proiect frumos, dedicat firmelor aflate la inceput de drum, prin care aducem in lumina povesti cu si despre antreprenori. Sunt 2 proiecte, Start-up Corner si Antreprenor dupa program, care cuprind cate un articol saptamanal, timp de 12 saptamani.

 

Despre Start-up Corner:

De multe ori afli despre povestea de business a tinerilor care pornesc in afaceri, insa afacerile inseamna sa fii inspirat, sa treci peste frici si sa schimbi sistemul. Start-up Corner e proiectul in care se va discuta cu fondatori de start-up-uri si in care vei afla care sunt oamenii care i-au inspirat, cartile si muzica, fricile lor cele mai mari si modul in care ar dori sa schimbe una-alta. 

 

Articolele au patru rubrici speciale: Inspiration Corner, Fears Corner, Culture Corner si Solutions Corner. Proiectul contine interviuri scrise si video cu 12 antreprenori tineri. Vor fi aduse in fata cele mai interesante startup-uri, cele care au avut profit international, cele care schimba un oras sau un sistem. 

 

Azi aflam povestea T-ME Studios, un studio care face aplicatii de Android din Bucuresti, pornit acum 3 ani si care are afaceri de peste 2 milioane de dolari in toata lumea. 

 

Despre Antreprenor dupa program:

Antreprenorii experimentati nu au trait numai in birourile lor. Sau au facut-o? Aflam printr-o serie de interviuri care trec dincolo de business, pentru a vedea cu ce se ocupa oamenii intreprinzatori dupa ce se termina programul, ce cred despre work - life balance si cum ii motivezi pe angajati.

 

Antreprenor dupa program contine 12 interviuri cu persoane din lumea afacerilor din Romania care se vor deschide in cadrul unor interviuri.

 

Prima poveste este despre Ioan Iacob de la Qualitance, o poveste foarte interesanta, a dezvoltat o firma software de peste 6 milioane de dolari afaceri pe an care lucreaza in Silicon Valley direct din Romania. 

 

Multa inspiratie!

Ți-a plăcut acest articol?
0
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.