Incepe un nou sezon BT Live! Limited Edition prezinta URMA ”Wild Wild East” Special Showcase

14 Octombrie 2019 Timp de citire 2:00 minute

In toamna anului 2016, Banca Transilvania si Control Club isi uneau fortele pentru a da nastere conceptului BT Live, un proiect menit sa sustina activitatea muzicienilor romani si sa aduca mai aproape de sufletul publicului autohton, o serie de reprezentantii artistice memorabile.

 

Sezonul BT Live 2019-2020 propune o editie ce reuneste un numar de 4 showcase-uri care surprind trupele protagoniste intr-o lumina mai putin obisnuita, cu totul speciala: BT Live Limited Edition. Artistii cooptati in seria BT Live Limited Edition sunt o parte dintre cei care au introdus si conturat curentul alternative rock in peisajul sonor romanesc in perioada anilor 2000 si care nu inceteaza sa se reinventeze si sa cucereasca generatii la rand de ascultatori.

 

17 octombrie 2019 – URMA – Romanian sounds & emotions

URMA revine pe scena intr-o noua formula, alaturi de talentati muzicieni ce vor completa show-ul alternative rock prin prezenta unor instrumente foarte des intalnite pe meleagurile romanesti: tambalul, fluierul etc.

 

21 noiembrie 2019 – OCS – acoustic session

Trupa OMUL CU SOBOLANI va face o incursiune acustica, pentru prima data in Bucuresti, prin toate materialele discografice produse in cei 20 de ani de activitate.

 

19 martie 2020 – FiRMA – muzica & teatru: lansare album „Desteptarea Primaverii” 

FiRMA va lansa un nou album si va canta in premiera intr-un club, toate piesele create pentru spectacolul de teatru ”Desteptarea Primaverii”. Show-ul va avea si interventii live ale actorilor ce semneaza distributia piesei de teatru, fiind invitati pe scena.

 

09 aprilie 2020 – VITA DE VIE – Off Playlist

„Avem 10 albume si 1000 de cantece, dar noi le cantam pe aceleasi 15 la fiecare concert. A sosit momentul sa razbunam si restul pieselor noastre care nu prind playlistul de concert, intr-un concert inedit.”

 

PREMIU SPECIAL BTLIVE SPECIAL EDITION

 

Acest sezon BTLive vine si cu o tombola speciala: Lucky BTLive ofera prin tragere la sorti 4 chitare semiprofesionale cu semnaturile membrilor trupei, cate una in fiecare seara din acest sezon. Castigatorul va face si o poza cu chitara castigata, alaturi de trupa favorita.

Completezi un talon, il introduci in urna iar la finalul concertului, solistul trupei va face extragerea. Obligatoriu: sa fii in sala si sa ai talon completat in urna.

 

Biletele la concert sunt disponibile online in retelele iabilet.ro si Eventbook.ro, dar si in seara evenimentului, la intrarea in Club Control (str. C-tin Mille nr.4, Bucuresti) in limita spatiului disponibil.

Ți-a plăcut acest articol?
3
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.