#Goingdigital cu Raul de la BT pe WhatsApp

08 Mai 2020 Timp de citire 2:00 minute

Poate ati observat pana acum ca noi, cei de la BT, incercam sa fim alaturi de voi, clientii nostri non-stop, deoarece doar asa credem ca putem face #normalbanking.

Prin urmare, astazi venim cu o noua inovatie in sectorul bancar, mai exact, Raul de la BT devine in premiera nationala primul chatbot pentru antreprenori pe WhatsApp.

Practic, ne-am gandit sa va punem la dispozitie o noua modalitate de a afla informatiile despre conturile firmei voastre in timp real. Fie ca e vorba despre o pauza de cafea sau despre cele 10 minute dintre doua sedinte, Raul va fi non-stop online pentru a va tine la curent, spre exemplu, cu ce se intampla cu cecurile sau biletele la ordine de plata. Sau cu creditul vostru de la BT Mic.

Stiti voi, simplu si rapid, exact cum v-am obisnuit! Putem spune chiar ca de astazi aveti direct in agenda de telefon acel prieten la care ii puteti scrie 24h/24 si cu siguranta acesta nu va va lasa pe ”seen”.

De ce totusi am ales WhatsApp?


Nimic mai simplu! Pentru ca este o aplicatie intuitiva, rapida si la indemana, care va pastreaza informatiile confidentiale in siguranta, eeeexact ca si chatbotul nostru Raul. Un fel de ”match made in Heaven”, ii putem spune, creata pentru nevoile antreprenorilor care sunt mereu in miscare.

Asa ca de acum incolo treaba e simpla, tot ce mai este nevoie sa faceti este sa il adaugati in lista de WhatsApp pe Raul de la BT, iar pentru acest lucru va punem la dispozitie doua metode rapide:

•   Adaugati numarul de telefon (+40) 757 080 006 in agenda telefonului

•   Il accesati direct de aici, printr-un simplu click.

 

Iar pentru ca lucrurile utile merita distribuite, nu uitati sa le dati de stire si prietenilor
vostri, ca doar stiti cum e, prietenul la banking se cunoaste, right? 😉 

Ți-a plăcut acest articol?
138
57

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.