De ce sa alegi un credit de nevoi personale cu #GoodVibes?

10 Mai 2021 Timp de citire 3:00 minute

Ei bine, uneori ai nevoie de bani mai multi pentru planuri mai mari. Iti vom spune si cand e bine sa alegi un credit si cand nu e neaparat momentul. 

In primul rand, creditul de nevoi personale se acorda pentru o perioada de pana la 5 ani, deci e bine ca inainte sa aplici pentru un astfel de produs, sa te gandesti bine care sunt planurile tale pe termen mediu. 

 

Care sunt proiectele sau planurile pentru care te-ar putea ajuta un credit?

1. Renovari majore sau redecorari majore ale casei, ale gradinii sau ale apartamentului

Atunci cand esti proprietarul unei case sau a unui apartament si vrei sa schimbi destul de mult modul in care arata, un astfel de credit te poate ajuta sa cumperi toate materialele, iar apoi sa-ti esalonezi cheltuiala luna de luna, pe toata perioada de creditare.

Daca renovarile dorite nu au o valoare mare, o alta idee ar fi sa aplici pentru un card de cumparaturi STAR – care iti ofera o linie de credit de pana la 5 salarii si sa cumperi produse in pana la 18 rate fara dobanda de la cele mai importante magazine.

 ❗ Pana in 14 mai ai o oferta la pachetul credit de nevoi personale cu asigurare si card STAR – ai dobanda fixa 6.5% si 100 lei in puncte pe card. Aplica aici.

2. Cumpararea unei masini

Aici trebuie sa calculezi costurile finale credit vs. leasing si ce este important pentru tine in urmatorii 5 ani. De exemplu leasingul vine si cu anumite obligatii ce tin de asigurari extra sau revizii facute in anumite locatii.

 

3. Relocare

Daca te muti intr-un oras nou, poate chiar intr-o tara noua, vei avea nevoie de un fond de siguranta care sa acopere primele chirii, diferite cheltuieli cu mobilarea si utilarea noii case etc. In acest caz un credit de nevoi personale poate sa fie cea mai buna solutie, cu atat mai mult daca veniturile tale vor creste pe termen mediu.

 

Cand sa nu aplici pentru un credit?

  • Cand exista alte optiuni care te pot ajuta, cum ar fi cardurile de credit, care iti ofera si ele o linie de credit destinata cumparaturilor sau creditelor imobiliare.
  • Cand simti ca ar fi prea greu sa-l achiti sau nu esti sigur care sunt planurile tale pe termen mediu.
  • Cand nu ai cu adevarat nevoie – adica nu ar trebui sa aplici pentru un credit pentru a pleca intr-o vacanta sau pentru a-ti cumpara haine, un telefon sau alte lucruri care nu indeplinesc cu adevarat o nevoie, ci mai degraba un moft.

 

Daca decizi sa aplici pentru un credit, prinde oferta #GoodVibesOnly.

Dobanda redusa si multe alte beneficii.

 

Editor: Cristina Grivase, Marketing Specialist Banca Transilvania

Ți-a plăcut acest articol?
0
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.