Ce a pregatit BT pentru tine la UNTOLD?

04 August 2016 Timp de citire 3:00 minute

A inceput Untold festival, cel mai mare festival de muzica din Romania, iar Banca Transilvania este banca oficiala a evenimentului, pentru al doilea an consecutiv. Pentru aceasta editie am pregatit cateva lucruri interesante pe care vrem sa le facem impreuna cu festivalierii.

In acest an, asteptam peste 250.000 de persoane care vor sa se bucure de muzica buna.

 

Chestii cool pe care BT le-a pregatit la Untold: 

 

Cashless system – carduri si bratari contactless de festival

Anul acesta, la Untold Festival, avem cel mai eficient sistem de plata al unui festival. Te asteptam cu 50.000 de carduri si 15.000 de bratari de festival contactless, care vor fi singura modalitate de plata in cadrul Festivalului. Pentru incarcarea acestora ai la dispozitie 60 de puncte de incarcare (Credit Point).

Bancomate

Daca ai nevoie de cash pentru alte cheltuieli, vom avea 4 bancomate aproape de tine, pentru ca tu sa te distrezi fara griji. Doua vor fi in Parcul central si doua la Cluj Arena/Sala Polivalenta. 

 BT HUB & Forest Stage in Parcul Central

Te asteptam la BT HUB daca vrei sa-ti faci poze la photo booth sau doar sa te relaxezi putin in hamace sau in fotolii beanbag. La Forest Stage by BT din cadrul festivalului, vor concerta peste 35 de artisti pe durata festivalului, printre care Akua Naru, Cuantune, Silent Strike & Muse Quartet si Otherside .

In plus, in fiecare zi pregatim workshop-uri, intre orele 15 – 16, cu prietenii de la Vector Watch si Bicicletele Pegas.

Inca 2 photo booth-uri, in Piata Unirii si Cluj Arena

Te asteptam in Piata Unirii cu fotolii beanbag pentru a-ti incarca bateriile pentru o noua tura de distractie si cu un photo booth, de unde iti poti lua cu tine momente memorabile alaturi de prietenii tai.

La Cluj Arena ne gasesti cu cel de-al treilea photo booth, unde iti poti face selfie-uri singur sau impreuna cu prietenii tai. 

Ai un selfie reusit sau o poza favorita cu prietenii de la Festival? Una dintre acestea poate fi folosita pentru personalizarea cardului tau BT Visa Electron si BT MasterCard Mondo. 

BT sustine Transilvania After Party

Am pregatit impreuna cu Republica un ghid destinat celor care vor sa prelungeasca distractia si dupa Festival: Transilvania After Party. Punctul de plecare este Clujul si se continua traseul prin Sapanta, Salina Turda, Sighisoara, Brasov, Sibiu si Cetatea Devei, cu ajutorul unei harti dinamice, care pune la dispozitie pe langa povestile locului, in limbile romana si engleza, si informatii utile.

Untold este cel mai mare festival de muzica electro-dance din Romania si se va avea loc in Cluj, in perioada 4 si 7 august.  Cea de-a doua editie a festivalului reuneste peste 150 de artisti de talie mondiala printre care Faithless, Scooter, Parov Stelar, James Arthur, dar si renumitii DJ Armin van Buuren, Tiesto, Afrojack si Hardwell. 

Ne vedem la Untold!

Ți-a plăcut acest articol?
0
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.