Cardul invizibil - noul trend în banking

28 Octombrie 2019 Timp de citire 3:00 minute

În banking e ca în fashion – fast fashion mai bine zis. Nu de mult se purtau cardurile de metal, carduri personalizate cu poză, cardurile portocalii sau orice alte culori. Am stat bine să ne gândim: care e viitorul trend?

Și cum întotdeauna viitorul e determinat de prezent, ne-am uitat atent la ce se întâmplă în jur. Și am observat că astăzi mulți dintre clienții noștri renunță la card. Renunță chiar și la portofel, de fapt. De ce? E mult mai simplu când ai tot ce ai nevoie în telefon – oricum îl ai mereu la tine. Îți pui toate cardurile în BT Pay, faci transferuri și plătești cu Apple Pay dacă ești fan iPhone. Și chiar vă înțelegem – așa facem și noi.

Și uite-așa ne-am dat seama de noul trend în tech – cardul invizibil. Hmmm... Cum vi se pare? În #neobanking scoți bani de la ATM doar cu telefonul, așa cum e #neonormal. Așa că daca ești ealy adopter și ai deja #neo, noua noastră aplicație de banking, lasă-ți cardul acasă! Selectezi direct în aplicație că vrei să scoți bani de la ATM, primești un cod pe care-l introduci în loc de PIN și kaboom! Ai scos cash. Iar cu BT Pay & Apple Pay scoți bani contactless – adică apropii telefonul de ATM acolo unde vezi semnul și tadaaaaaaam! Scoți bani mai simplu ca niciodată, doar cu telefonul. Tare, nu?

Și cum un astfel de trend merită sărbătorit, am creat primul ATM din România fără fantă pentru card. Tip: nu încerca să introduci în el cardul, că n-ai nicio șansă. Am pus ATM-ul acesta în Promenada Mall București, timp de o lună și vrem îl testăm împreună cu voi. Dacă ești prin zonă, încearcă-l. Ba chiar te invităm să ne trimiți și o poză cu tine – ne facem close friends cu cei care sunt early adopters. 😇 Dacă nu ne trimiți o poză, ne-am bucura să ne spui ce părere ai – trimite-ne un mesaj pe Facebook. 🤷‍♂️

Ce mai trebuie să știi e că ATM-ul este disponibil doar clienților BT – adică doar clienții BT care au BT Pay pe Android, Apple Pay pe iOS, #neo în private beta sau carduri contactless – din motive tehnice și de funcționalitate, practic avem un ATM în circuit închis, care poate fi utilizat doar de clienții BT. Mișto, nu?

Cam asta voiam să îți spunem. Te lăsăm să te distrezi cu cardul invizibil și să te bucuri de #neobanking. Noi suntem ocupați să căutăm următorul trend în fintech. Over and out! 😎 

Ți-a plăcut acest articol?
183
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.