BT Talks, podcast-ul BT, direct de la TIFF

23 Iulie 2021 Timp de citire 2:00 minute

It's podcast time again! 🎙️ De data asta cu vibe de festival pentru ca ne auzim direct de la TIFF. Alaturi de noi, in mijlocul actiunii, il avem si pe Andi Moisescu. Vine la TIFF si timp de 3 zile o sa povestim cu invitati pe care sigur nu vrei sa ii ratezi. 😊

O sa cunoastem impreuna actori, regizori, critici de film, oameni cu realizari impresionante de la care avem ce invata. Vrem sa aflam mai multe despre ei si despre ce se afla in spatele unui rol bine jucat sau a unui scenariu scris impecabil. O sa povestim despre planuri de viitor, dar si despre ce a insemnat ultimul an pentru industria de film.

Stim ca te-am facut curios asa ca pregateste-ti castile pentru ce urmeaza. 🎧

Dan Dinu si Cosmin Dumitrache ne povestesc despre Romania Salbatica, un proiect inceput acum mai bine de 10 ani care a condus la realizarea unui film impresionant despre tara noastra.

Daniel Sandu ne spune de unde s-a inspirat pentru lungmetrajul Tata muta muntii, dar si care au fost provocarile cu care s-a confruntat echipa la filmari.

Mihai Chirilov, director artistic TIFF, ne ajuta sa ne teleportam la primele editii ale festivalului. Daca esti curios sa afli cum a inceput totul, nu trebuie sa ratezi acest episod.

Nae Caranfil este scenarist, actor si regizor, iar anul acesta primeste Premiul de Excelenta in cadrul festivalului. Am povestit despre cum a evoluat industria cinematografica in ultimii ani.

Maria Popistasu face parte din juriu, iar anul acesta putem sa o urmarim in Intregalde. Ne-a povestit cum a fost la filmari pe timp de pandemie, dar si cum se impaca viata de familie cu cariera de actrita.

Florin Piersic Jr. ne povesteste despre teatru si personajele pe care le pregateste in perioada asta, dar aflam si cum a ajuns sa joace in La vida era eso.

Oana Giurgiu, director executiv TIFF, ne vorbeste despre comunitatea care s-a strans in jurul festivalului. Aflam de la ea povesti ale unor oameni pasionati care vin ca voluntari in fiecare an.


Fondat în 2002, in Cluj-Napoca, Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) este primul si cel mai mare festival dedicat filmului de lungmetraj din Romania.

Banca Transilvania este partenerul principal si traditional al TIFF.

 

Editor: Andrus Maria, Specialist Marketing, Banca Transilvania

 

Ți-a plăcut acest articol?
4
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.