Banking fara a veni la banca

19 August 2019 Timp de citire 2:00 minute

Este important sa ai mai mult timp pentru tine si in acelasi timp sa stii ca ai control asupra banilor tai intr-un mod sigur, rapid si usor. Asttfel la BT ai 10 optiuni de self-banking, adica modalitatri prin care faci banking ‘fara sa vii la banca’.

 

Cele 10 opțiuni de self-banking BT sunt următoarele:

  • Aplicatia BT Pay – este gratuita si te ajuta sa platesti cu telefonul tau Android, iar indiferent de telefon iti permite sa transferi bani, sa-ti verifici soldul si sa-ti controlezi direct de pe telefon cardurile – schimbi limitele de tranzactionare, le poti bloca sau debloca etc.
  • Apple Pay – iti inregistrezi toate cardurile BT, iar apoi platesti cu iPhone-ul tau dintr-o miscare
  • Tastatura/Extensia BT Pay – se instaleaza direct din BT Pay si iti permite sa transferi bani din aplicatiile de mesagerie de pe telefoanele Android sau iMessage pe iPhone
  • Garmin Pay, Fitbit Pay – acum poti inregistra toate cardurile tale BT, Visa sau Mastercard pe toate dispozitivele Fitbit sau Garmin cu optiunea Pay
  • BT24 Internet Banking şi Mobile Banking – iti permit sa platesti facturi, sa faci schimb valutar, sa ceri extrase de cont etc.
  • aplicația BT Visual Help- dupa ce telefonezi Call Centerul BT, te ajuta direct de pe telefon, cu blocarea temporara sau permanenta a cardului BT sau cu modificarea limitelor de tranzactionare
  • chatboții Livia şi Raul- amandoi te ajuta pe Facebook cu informatii despre sold, tranzactii sau conturile tale
  • bancomatele multifuncționale – la care poti sa depui bani sau sa faci schimb valutar, sa retragi bani si multe altele.

 

De asemenea, prin siteul BT poti aplica pentru creditul online de nevoi personale şi deschidere de cont online, iar antreprenorii cool pot opta pentru CIP online şi cecuri/bilete la ordin online.

 

E mai usor cand totul e online.

#goingdigital

 

Editor: Cristina Grivase, Specialist Senior Marketing, Banca Transilvania

Ți-a plăcut acest articol?
11
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.