Solutii de self-banking la distanta pentru romanii de pretutindeni

18 Octombrie 2021 Timp de citire 3:00 minute

Daca esti plecat din tara sa studiezi, sa lucrezi sau doar intr-o vacanta petrecuta la cei dragi, o mica parte din BT vine cu tine oriunde te-ai afla, astfel incat in momentele in care vrei sa faci banking, sa iti fim aproape 😊.

De exemplu, oriunde in lume te-ai afla ai la indemana aplicatia BT Pay. E aplicatia noastra pe care o poti descarca gratuit in doar cateva secunde din Google Play sau App Store si prin care poti trimite bani oricand catre cineva apropiat. Mai mult decat atat poti plati rapid si in siguranta cu telefonul la orice POS contactless, iar cand vrei sa iti muti banii de pe un card pe altul poti face acest lucru direct din aplicatie.

Pentru a afla diferite informatii despre conturile si cardurile tale singura conditie este sa ai internet deoarece printr-un singur mesaj pe Facebook trimis chatbotului Livia de la BT poti afla detaliile de care ai nevoie. Indiferent de fusul orar care ne desparte suntem alaturi de tine non-stop cu informatii despre IBAN, conturi, carduri, credite popriri si curs valutar.

Daca pe de alta parte ai nevoie de cateva detalii bancare pentru firma ta, poti sa stai linistit, deoarece chatbotul Raul de la BT se transforma numai decat in propriul tau asistent financiar si iti poate furniza informatii in no time. De la cecuri, la bilete de ordin, detalii despre programele de granturi, carduri, conturi sau credite, nu exista elemente financiare pe care Raul sa nu ti le ofere in mai putin de cateva momente.

Din echipa noastra de chatboti face parte si Ino, robotelul care te ajuta sa iti actualizezi datele personale chiar daca esti plecat, iar cand ajungi in Romania nu mai ai timp sa treci pe la banca.

Printre variantele noastre de banking la distanta regasesti si BT Visual Help, platforma prin care ai acces la istoricul tranzactiilor, extrasul de cont, IBAN-uri, codul tau de client BT sau cum ii spunem noi, CIF-ul si multe alte optiuni, spre exemplu poti inclusiv sa soliciti refuzul unei plati.

Daca deja ii spui ”acasa” unei alte tari precum Italia, Spania, Marea Britanie, Germania sau chiar America e bine sa stii ca ne e dor de tine. Iar pentru ca dorul poate lua mai multe forme, noi am ales sa ne mutam in mediul online astfel incat relatia cu banca sa fie mai comoda si mai utila. Astfel o alta varianta de banking ”la purtator” o reprezinta aplicatiile de Internet & Mobile Banking, BT24 si Neo prin care poti oricand sa faci aproape toate operatiunile bancare exact ca din Romania.

Concret, ce poti face prin optiunile de banking la distanta este sa:

  • deschizi un cont 100% online;
  • vizualizezi soldul si tranzactiile;
  • obtii extrasul de cont;
  • modifici oricand limitele de tranzactionare pentru cardurile tale BT;
  • blochezi caldul temporar sau definitiv;
  • ceri reemiterea cardului tau BT;
  • autorizezi plati prin BT Pay;
  • faci plati sau transferuri catre cardurile si conturile tale sau catre alte persoane cu conturi la alte banci din Romania sau chiar din alte tari;
  • actualizezi datele personale online;
  • accesezi informatii despre creditele, depozitele si conturile tale de economii.


Oriunde te-ai afla, o mica parte din BT este langa tine, iar cand ai nevoie de consultata, asistenta sau informatii suplimentare colegii nostri de la Call Center sunt pregatiti sa ti le ofere la numarul de telefon dedicat romanilor de pretutindeni: +40264 303 003.


Editor: Mihaela Ban, Communication & PR Specialist, Banca Transilvania 

Ți-a plăcut acest articol?
38
1

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.