O programare binevenita la BT daca ai nevoie de cash

29 Septembrie 2020 Timp de citire 3:00 minute

 

In banking, e ca in viata, timpul costa bani. Asa ca este bine sa iti folosesti timpul intr-un mod cat mai inteligent, mai ales atunci cand trebuie sa vii la banca dupa cash si  ai nevoie de o suma mai mare de bani.

Atunci cand te gandesti cum sa iti gestionezi cat mai bine ziua urmatoare, e bine sa iti faci program (si programari 😊), iar acest lucru e valabil in anumite cazuri si in relatia cu banca. De exemplu, daca e nevoie sa ridici o suma mare in numerar, este necesara o programare la BT.

Banca inseamna bani, dar si grija. Asa incat, din motive de securitate, atat a ta, a clientilor in general si a colegilor, in sucursalele si agentiile noastre nu pastram sume foarte mari de bani. Prin urmare, pentru retragereri mai mari de bani trebuie sa aducem bani mai multi in sediile in care sunt astfel de programari.  

 

Ca sa fie totul cat mai simplu, uite cateva detalii:

  • Doresti sa scoti din cont sume mai mici de 40.000 de lei (sau echivalentul in euro sau USD)? Avem vesti bune, nu ai nevoie de o programare. Pur si simplu treci pe la noi. 
  • Te gandesti sa retragi o suma mai mare de 40.000 de lei/5.000 EUR/USD, pana in 200.000 de lei (inclusiv echivalentul sumelor in valuta)?  Atunci ai nevoie de o programare cu cel putin 24 de ore inainte
  • Iar daca ai nevoie sa retragi o suma mai mare de 200.000 de lei, respectiv mai mult de 50.000 EUR/USD, atunci te asteptam la banca sa iti faci o programare cu 48 de ore inainte de retragerea propriu-zisa. 
  • Daca ai nevoie de sume mari in valute precum GBP, CHF, CAD, AUD, DKK, NOK, SEK, JPY, CZK, PLN, HUF sau MDL este nevoie, de asemenea, sa ne faci o vizita pentru programare cu 48 de ore inainte.

 

Cum si cand sa iti faci programare?

Nimic mai simplu, ne faci o vizita in unitate si completezi o cerere de ridicare de numerar. Daca doresti sa retragi o suma mai mare de 10.000 EUR sau echivalentul acesteia in orice valuta trebuie sa iti solicitam documente justificative. Asa spune legea, bankingul e banking 😊, iar mai multe detalii gasesti pe Intreb BT.

Daca esti in strainatate si urmeaza sa vii in tara pentru a retrage o suma mai consistenta de la BT, incadrata in intervalele de mai sus, asteptam un telefon de la tine (0264 308 028), la colegii de la Call Center, iar te ajuta cu programarea.  

 

Ai o firma mica-mica sau chiar un IMM?

Stim ca nu e usor sa fii antreprenor, iar in anumite perioade esti foarte aglomerat si pot interveni multe situatii neprevazute, dar in cazul in care ai solicitat o programare pentru ridicare de numerar, atunci cel mai bine este sa vii la noi in unitate si sa retragi suma ceruta.

O spunem pentru ca asa e cel mai bine pentru tine. In cazul in care nu poti sa respecti programarea din anumite motive, vom percepe comision … de penalizare si este in valoare de 0,25% din suma solicitata pentru sume mai mari de 200.000 de lei sau 50.000 EUR/USD. Dar nu mai bine te asiguri de la inceput ca poti ridica banii in ziua respectiva?

 

Editor: Mihaela Ban, Communication & PR Officer, Banca Transilvania 

 

Ți-a plăcut acest articol?
240
91

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.