Cum poti economisi din timp pentru copilul tau

23 August 2019 Timp de citire 2:00 minute

Nu mai incape indoiala ca in zilele de astazi, parinte fiind, esti tot mai preocupat sa le oferi copiilor cea mai buna pregatire pentru atunci cand vor fi mari.

Din primele clipe in care iti copiaza cele mai mici gesturi, pana in momentul in care vei merge cu emotii la festivitatea lui de absolvire, copilul tau este in continua formare. Pe tot acest parcurs, tu esti sustinatorul lui principal.

 

Tu ce ai vrea sa fie copilul tau cand va fi mare? Si ce faci acum pentru asta?

Dincolo de implicarea in cresterea lui, orice activitate presupune si costuri.

Asadar, cu cat incepi sa economisesti mai devreme, cu atat mai bine. Dar stim, este nevoie, insa, de consecventa si sa economisiti in mod constant.

Pentru asta iti venim in ajutor cu asigurarea de viata Aegon – Aegon Fii Sigur. Un produs prin care poti pune deoparte alocatia copilului. Mai mult, poti modifica suma asigurata in timpul contractului si poti adauga sau elimina optiuni si clauze suplimentare.

Si uite asa, alocatia nu se pierde printre cumparaturile de zi cu zi. Vei reusi astfel sa cresti un adult asa cum iti doresti si sa-i oferi sprijinul financiar de care va avea nevoie, mai ales atunci cand va pleca la facultate, iar costurile vor fi mai mari. 😊

 

Ți-a plăcut acest articol?
6
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.