10 lucruri care nu ti s-au spus despre Untold

01 August 2019 Timp de citire 2:00 minute

Bun venit la Untold! Noi ne-am pregatit atat de bine de festival, incat avem sa-ti spunem si tie cateva tips&tricks pe care, probabil, nu ti le-a mai zis nimeni.

 1. Festivalul, se stie, incepe inainte sa intri in festival. Ai peste 100 ATM-uri in Cluj de unde poti sa scoti rapid bani, in caz ca ai nevoie. Stii tu, de troleu, de taxi. Uite harta ATM-urilor aici. Btw, avem 2 ATM-uri si in interiorul festivalului.

 2. Lungi mai sunt caile Untold-ului. Mai bine iti uiti intentionat cardul acasa, sa nu mai ai si grija lui. Cum si cu ce scoti cash contactless daca ai card BT? Cu telefonul, normal, suntem in 2019.

 3. Maruntis in buzunare? Nahhh, iti incarci bratara de festival fie cu Apple Pay, fie cu BT Pay, in functie de telefon. Daca nu le ai deja, nu mai sta pe ganduri.

 4. Ai ajuns la festival? Norocosule, noi inca suntem in trafic. Vezi sa nu uiti, cand intri poti sa-ti incarci bratara din punctele STAR. In caz ca te ia valul si nu mai stii cate puncte ai, Livia de la BT si BT Pay iti sunt mereu aproape. Si sunt disponibile non-stop.

 5. Putini sunt cei care pot incepe a doua zi de festival fara sa aiba nevoie de o cafea. Sau doua. In drum spre festival te poti opri pe la Narcoffee Kiosk. Sunt si simpatici si primesti si o cafea gratis daca platesti cu BT Pay.

 6. Ti s-a descarcat telefonul? Si n-ai incarcator asa-i? Nu-i problema, poti plati cu Garmin Pay sau Fitbit Pay la intrarea in festival. Yesss!

 7. Pam-pam, ai ramas fara bani de festival. Poti primi bani de la ai tai rapid prin BT24 sau, si mai simplu, prin BT Pay. We also have Western Union for those of you who need fast money transfer from abroad. Cheers!

 8. Prima data in Cluj? Vezi sa ai spatiu de poze in telefon. Si daca tot ti-a placut atat de mult, pastreaza momentul – apoi personalizeaza-ti cardul cu poza favorita de la festival.

 9. Ultimul lucru de care vrei sa-ti amintesti la un party e ca ai uitat sa platesti facturile. Prin BT24 le poti plati instant. Adica pe loc. Adica acum. Ce mai astepti?

 10. Ai auzit de Intreb BT? Doar intrebam... E bine sa ai prieteni care se pricep la toate. Gen ce faci daca iti pierzi c̶a̶p̶u̶l cardul?


  Editor: Iulia Ghile, Specialist Marketing, Banca Transilvania
Ți-a plăcut acest articol?
43
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.