INNA la podcast-ul BT: „Muzica tot timpul a facut parte din viata mea.”

18 Decembrie 2020 Timp de citire 3:00 minute

 

It’s podcast time!🎙️ Azi, la BT Talks, podcast-ul Bancii Transilvania, vorbim despre muzica, pasiune si cum este sa fii un artist international, asa ca alaturi de Andi Moisescu avem o invitata pe masura 🥁INNA.

INNA este un exemplu de succes in Romania, o artista care a depasit granitele tarii noastre si a reusit sa-si construiasca un renume pana in America Latina.

Recent a lansat si un nou album, „Heartbreaker”. Cele 10 melodii au fost compuse in cadrul proiectului „Dance Queen's House”, in care timp de 3 saptamani, INNA si alti artisti s-au izolat intr-o casa si au compus, au inregistrat si au filmat piese & vloguri. 

Pregateste-ti castile si da play. 🎧 Merita. 

 

 

Despre munca si ce inseamna sa fii un artist international

  • Pentru a ajunge un artist international, ai nevoie de foarte multa munca, noroc, o echipa extraordinara si de pasiune. Inainte de piesa „Hot”, care a depasit granitele tarii noastre, INNA a lansat un album care nu a avut succes.
  • Ca artist international, trebuie sa te adaptezi de la o cultura la alta. Fiecare popor are specificul lui. Chiar si playlistul se schimba: unele piese sunt in topul muzical intr-o tara, in timp ce in alte tari nu sunt promovate.
  • De la varsta de 23 ani, a inceput sa cante pe marile scene din Rusia, Turcia, Bulgaria, Ucraina, Franta sau Mexic. Din cauza programului incarcat, nu a sustinut concerte in Romania timp de trei ani. 

 

Ce a insemnat anul 2020 pentru artisti?

  • Desi contextul actual nu a permis artistilor sa sustina concerte, industria muzicala nu a avut de suferit in ceea ce priveste productia si lansarea noilor melodii.

 

Noul album - „Heartbreaker” 

  • Anul acesta, INNA s-a concentrat pe a scrie si a produce noi piese. Ea a lansat albumul ”Heartbreaker”, care include 10 melodii obtinute in urma sesiunii „Dance Queen’s House”. Artista a stat izolata 3 saptamani, alaturi de cei mai apreciati songwriteri si producatori: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente si Minelli si a compus piesele care pot fi ascultate pe canalul sau de YouTube

 

 

Daca ti-a placut acest episod, nu uita sa te abonezi la BT Talks pe Apple PodcastsGoogle Podcasts sau Spotify. Revenim in curand cu noi episode pentru tine!

 

Editor: Popa Adelina, Ofiter bancar marketing, Banca Transilvania

Ți-a plăcut acest articol?
0
0

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.