Unic? Da, comisionul la transferul de bani de la BT spre Victoriabank!

28 Ianuarie 2021 Timp de citire 3:00 minute

Poate cineva are nevoie de tine. Sau vrei sa faci un cadou cuiva care nu e tocmai aproape. Sau esti antreprenor si trebuie sa faci o plata din Romania spre Republica Moldova? Daca esti client Banca Transilvania sau Victoriabank – parte si ea din Grupul BT – te ajutam sa mearga totul cat mai rapid atunci cand faci transfer de bani. Comision unic, in functie de suma maxima trimisa, adica 10 lei sau 10 euro.

Simplu de tot

La BT, am simplificat de un timp trasferul de bani dinspre noi inspre Victoriabank pentru euro, lei, dolari, lire sterline si franci elvetieni. Cu alte cuvinte, stii exact cat platesti si cum sa iti planifici banii. Atat persoana care trimite banii, cat si cel care primeste trebuie sa aiba cont la Banca Transilvania sau la Victoriabank.

De exemplu, pentru un transfer de 3.000 de euro de la BT (venind la banca) catre Victoriabank, din contul de persoana fizica, platesti 5 euro in loc de 20 euro.

Esti client BT persoana fizica sau companie? Iata cateva detalii utile:

Pentru persoanele fizice:  

  • 10 lei/transfer pentru transfer in lei prin NeoBT (Internet si Mobile Banking) sau venind in una dintre sucursalele si agentiile BT;
  • 5 euro/transfer ≤ 5.000 euro si 10 euro/transfer > 5.000 euro (sau echivalent in alta valuta dintre cele mentionate) pentru transfer in valuta (euro, dolar, lira sterlina si fanc elvetian) prin NeoBT (Internet si Mobile Banking) sau venind la noi la banca.


Pentru companii:

  • 10 lei/transfer pentru transfer in lei prin NeoBT (Internet si Mobile Banking) sau venind in una dintre sucursalele si agentiile BT;
  • 10 euro/transfer indiferent de suma (sau echivalent in alta valuta dintre cele mentionate) pentru transfer in valutar (euro, dolar, lira sterlina si fanc elvetian),  prin NeoBT (Internet si Mobile Banking) sau in una dintre sucursalele si agentiile BT. Bine de stiut ca pentru transferul valutar de la una dintre unitatile BT spre alte banci din Republica Modolva comisionul este de 0,2% (minim 20 de euro, maxim 800 de euro, SWIFT inclus).
  • Recomandare: pentru antreprenori sunt utile pachetele BT Primul an gratuit sau una dintre optiunile pachetului NELIMITAT cu tranzactii interbancare incluse, care cuprind si platile valutare online. De exemplu, pentru NELIMITAT All Inclusiv abonamentul este de 129 de lei/luna acest cost acopera oricate plati si incasari ai nevoie, inclusiv plati valutare catre partenerii tai, vei plati in plus doar eventualele comisione terte (cum ar fi BNR, Transfond, banca de corespondenta)

 

Welcome to NeoBT!

Ai cumva BT24 Internet Banking sau Mobile Banking si mai sus ai vazut ca vestile bune sunt valabile pentru banking la distanta prin NeoBT Mobile Banking? Nu e problema, in curand vei fi si tu in comunitatea NeoBT. Cei ca tine, pasionati de neo-banking, pot solicita pentru contul de persoana fizica activarea NeoBT fie online, fie in oricare unitate BT

 

 

Ți-a plăcut acest articol?
12
1

Abonează-te la newsletter

Și afli primul noutățile de pe Newsroom & Blogul BT.

Te poți dezabona oricând dorești, vezi detalii.

Încă puțin

Tocmai am trimis un e-mail către tine. Confirmă abonarea prin click pe linkul din email.